Ensamma igen

Hej!

Nu är vi ensamma igen! sjöng jag. Tommy, Janne och Kalle var med på noterna. Ensamma Hjärtan var åter tillsammans i Nite studio. Tre låtar blev det, allt som allt. Nu är det dags att mixa och fila på detaljerna. Kanske blir det en bra början, på något nytt. Vi får se. Roligt hade vi i iallafall. Och bra lät det!

2019-03-31 ishockeyspelare macro 400 pix

Världen i min hand

Hej!

Så var det dags igen. En ny låt ska spelas in. Ja, egentligen rör det sig om en trettio år gammal komposition som fallit i glömska. Det var Janne, (han har bättre ordning på det förflutna än jag), som hittade en inspelning från början av 90-talet. Det lät förvånansvärt aktuellt, med en bra melodi och en stark refräng. Dock tyckte jag inte om verserna. Kanske var det därför vi en gång övergav projektet. Nu har jag skrivit nya verser, bytt tonart, och på lördag går vi, Ensamma Hjärtan, in i Tommy Nattas magiska studio och spelar in "Världen i min hand".

2019-03-16 till blogg 400 px

Vår!

Hej!

Det är något konstigt med sånger. De lever sitt eget liv. Jag gjorde mina tidigaste försök inspirerad av 60- och 70-talets många nyskapande bandprojekt. På den tiden samsades mycket på samma listor och i samma tevekanal(er). Det mesta såg vi på bio. Som "Woodstock", "Don't look back" och Creams sista konsert, Vi var svultna på intryck, och sög i oss varje gest och grimas. För att inte tala om alla gitarrsolon. Det där ville vi också göra. Kanske blev det inte lika bra, men vad spelade det för roll. Det var vägen som betydde något. I mål gick vi väl aldrig. Man tävlade inte mot varandra. Bara mot sig själv, och tidens tand.

2019-02-24 tåg frölunda 400 pix

Precis som du är!

Hej!

"Du ska komma precis som du är" finns nu på Youtube. Det är fantastiskt vad man kan göra med enkla medel. Jag minns när musikvideon kom. Då var det andra bullar. Stora inspelningsteam och ännu större kostnader. Nu behövs, i princip, bara en bra låt och en dator. Ja, och kanske en artist då. Håll till godo!

2019-02-17 400 px

Uppgrrraderad!?

Hej!

Har uppdaterat hemsidesprogrammet. Det gick ju bra. Eller inte? Inte lätt att veta. Halva skärmen täcks plötsligt av meddelanden av typen "Länk saknas" och "Remove all?" Känns det igen? I händerna på något man inte förstår, och där en knapptryckning kan radera allt som, över tid och under stor möda, åstadkommits. När jag trycker på "Publish" får jag veta hur det går. Den här gången.

2019-02-09 blogg kyrka 400 px