Ensamma Hjärtan tillsammans!

Hej!

I veckan gick Janne, Kalle, Tommy och jag in i Nite studio för att göra en nyinspelning av ”Hon är fin”. Tommy har uppgraderat studion och ljudet är bättre än någonsin. Även vi är förstås uppgraderade, så förutsättningarna kunde inte ha varit bättre. Vi fick till några riktigt skarpa versioner. På tisdag ska jag lägga på sången, så tills dess måste vi ha bestämt oss.

2017-04-29 Ensamma Hjärtan 200 px

April april!

Hej!

Ibland när inspirationen vägrar att infinna sig kan en promenad vara av godo. Min mor menade att man ska låtsas att man måste rasta en imaginär hund. Tre gånger per dag, minst. Jag tar med mig kameran på mina promenader. Det är gott om hundar därute.

Nattpromenad DSC08759 200 px

Ny dag!

Hej!

Ibland önskar man att man befann sig på ett mörkt och ensligt ställe, dit skvallret inte når.
Det gick hur som helst fint i studion. Processen är igång.
Åt en bit mat med Tore Berger och hans Kajsa som kommit till stan med tåget. Om det var blått vet jag inte. Fick hans bok och CD. Enkelt och påkostat.

Tore Berger o Kajsa DSC09074 200px

Nya skor!

Hej!

Jag har köpt ett par skor med stötdämpande sulor som skyddar vid eventuella felsteg och snedsteg på min korta promenad. De går åt olika håll och en av riktningarna leder in i Tommy Nattas studio. Kul!

Tommy nacke studio DSC08254 200 px