Vårstädning

Hej!

Var inne hos Andreassons Musik. De finns ju numera, som ni säkert vet, på Odinsgatan. Man känner sig alltid lika välkommen. Den här gången hade jag med mig lite grejer från mitt vårstädade pedalbord. Tycker inte om att ha en massa saker som jag inte använder. Bättre då att byta in och skaffa sådant man verkligen behöver. På tisdag går Ensamma Hjärtan in i studion, och färdigställer två nya spår till en kommande LP. Dels "Världen i min hand", där vi ökade tempot från 100 till 107 BPM . Helt perfekt, visade det sig. Det andra numret blev rent magiskt, och det kan hända att vi nu kan pensionera "Alternativ blues" till förmån för denna nya sång: "För lite av allt och för mycket av ingenting alls".

2019-05-11 DSC02665 till blogg

Klackarna i taket

Hej!

"Sveriges bästa liveband" säger annonseringen inför lördagens spelning på hotell Gästis i Varberg. Bra tryck blev det hur som helst. Ljudet var tätt och tungt, och mixaren, Kevin gjorde en säker insats. Publiken var med på noterna, uppvärmda som de var av Sven Wollter, som sjöng "Svarta tupp när du hörs gala, då gryr frihetens timme … , ackompanjerad av Jonsereds Proggorkester. Jag skänkte en tanke till min saliga mor, som menade att klackarna skulle vara i taket. En live-video blev det också. "Ska vi ha det så här" finns på min Youtube-kanal.

2019-05-04 sven wollter 400 px