Vi är på väg

Hej!

För några veckor sedan var vi ute och gick, en stilla dag i januari. Det var alldeles vindstilla och sjön låg spegelblank. Tågen for fram och tillbaka. Jag filmade med mobilen. Idag blåser och regnar det. Att ta en promenad känns inte aktuellt. Jag sitter inne och klipper ihop en video. Kontrasterna är slående. Vi är på väg, finns att se och höras på nätet. Varsågod!

hqdefault

Årets första blogg

Hej!

Mello igen på teve. Det är ett utpräglat barnprogram. Mina föräldrar som båda tyckte om musik, följde det inte när det begav sig. Själv älskade jag att se på teve redan då. Så många sånger. Hur många gånger kan man sjunga dem? Ja, vem vet? De stora frågorna låter sig sällan besvaras i första taget. Jag sitter och letar bilder, foton jag tagit. Den röda tråden finns där någonstans. Förmodligen är de flera. Kanske finns där också en grön tråd, eller en blå. Det gäller bara att vara öppen och mottaglig. Man får se vad man hittar. Det är inte alltid det förväntade. När delarna fogas samman blir de till något annat än det man först såg. Kanske är det det som är tjusningen.


2020-02-09 440 px DSC03815